Meddig tart a szerelem?

2013.02.25. 14:41

Három hónapig, három évig, hét évig, életünk végéig? Meddig tart a megélt, viszonzott szerelem, és meddig tart, amelyik eltörött? Meddig tart, amelyik még eltörni sem tudott? Hány szerelem fér bele egy életbe? Milyen nyomot hagy maga után? Lehet valakit szeretni, és azzal egy időben másvalakibe szerelmesnek lenni? Tényleg vak a szerelem, vagy nagyon is bölcs a maga értékrendje szerint? A test parancsol-e neki, vagy a lélek? Ha a test – miért csak az ember szerelmes? Ha a lélek – miért a szépségbe szeretünk bele?

A bejegyzés trackback címe:

https://dolgaink.blog.hu/api/trackback/id/tr175104633

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tükörtojás00 (törölt) 2013.05.14. 08:56:53

Egy nyomorult életbe sok szerelem fér bele. Van olyan, aki teljes szívvel-lélekkel szereti jobban, mint a fizikai vonzódás. De, ha már benne van a kapcsolatban, akkor mellé párosul a fizikai is.
Amelyik szerelem eltört, és nagy volt szerelem, akkor sokáig tart még a lélekben... egy darabig a testben is... :)
süti beállítások módosítása